;

ANAR A VERSIÓ MÓBIL

Prohibido menores de 18 años
Servei d'atenció al client

apuestas.kirolbet.es opera a Espanya sota les corresponents llicències atorgades per la Direcció General d'Ordenació del Joc

KIROLBET ÉS MÒBIL

Accediu fàcilment a la nostra aplicació mòbil des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta tàctil, i gaudiu de les millors competicions i de totes les modalitats d'apostes esportives en qualsevol situació: des del propi recinte esportiu, el sofà de casa vostra, des d'un bar...

Descarregueu-vos l'aplicació al vostre mòbil. Ja està disponible per a IOS i Android

Premeu aquí, o teclegeu apuestas.kirolbet.es/mobile al vostre dispositiu mòbil i accedireu a la versió mòbil

Escàner bitllets

Més ràpid, més senzill! Escaneja els teus bitllets amb l'App KIROLBET i cobra els teus premis directament en el teu compte.

Caixers KIROLBET

Més de 3.000 punts!

Esdeveniments en directe

Tota l'emoció en viu! Gaudeix dels millors esdeveniments en directe i vibra amb el teu equip a l'instant.

Totes les notificacions

Sigues el primer a saber-ho! Rep totes les alertes dels teus equips a l'instant i gaudeix de l'esdeveniment amb KIROLBET.

Descarregar APP

Per poder descarregar i instal·lar aquesta app de Kirolbet, en primer lloc necessites permetre la instal·lació d'aplicacions Android de fora de Google Play Store.

Guia pas a pas::

  1. Accedeix a Ajustaments.
  2. Seleccionar Seguretat (depenent de la teva versió d'Android que trobaràs a Més)..
  3. Comprova que la casella Fonts desconegudes o Orígens desconeguts està marcada (recorda permetre només la instal·lació de desenvolupadors de confiança)..

Aquesta és l'app oficial per a Android de Kirolbet Apostes Esportives. La instal·lació d'aquesta app no suposarà cap dany per al vostre dispositiu malgrat el missatge d'advertència que apareix després de prémer el botó de "Descàrrega".

Tanca Descarregar APP

El meu bitllet