ANAR A VERSIÓ MÓBIL

Prohibido menores de 18 años
Servei d'atenció al client

apuestas.kirolbet.es opera a Espanya sota les corresponents llicències atorgades per la Direcció General d'Ordenació del Joc

Ingressos
Targeta bancària Mín.: 5,00 € - Màx.: 10.000,00 € Tramitació immediata - Sense comission
Targeta KIROLBET Mín.: 0,00 € - Màx.: 1.000,00 € Tramitació immediata - Comissió 0,00 €
Transferència bancària Mín.: 0,00 € - Màx.: 10.000,00 € Tramitació màx. 72 h lab. - Sense comissió
Bizum Mín.: 5,00 € - Màx.: 600,00 € Tramitació immediata - Comissió 0,00 €

Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es i sou titular d'una targeta Visa, Visa Electron, Maestro o Mastercard, podreu fer el vostre ingrés de manera àgil i amb total seguretat, i disposar del vostre saldo de manera immediata.

Entreu a apuestas.kirolbet.es amb el vostre nom d'usuari i contrasenya, accediu a l'apartat “El meu compte”, i a “Ingressos” ompliu les dades amb la quantitat que voleu transferir al vostre compte.

Un cop confirmeu la validesa d'aquestes dades, introduïu els detalls que se us demanen a la passarel·la de pagament, i el vostre dipòsit quedarà reflectit de manera instantània al vostre compte apuestas.kirolbet.es.
Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es i teniu una targeta KIROLBET, podeu fer un traspàs per l'import que vulgueu des del vostre compte web a la vostra targeta i disposar-ne a l'instant.

Seleccioneu "Transferència des de la targeta KIROLBET", a l'apartat d'ingressos, a "El meu compte" i introduïu el número de targeta i el PIN. A continuació, us detallem el saldo disponible perquè indiqueu l'import pel qual voleu fer el traspàs. Confirmeu-ho, i disposareu del vostre saldo al moment.

TERMINAL D'APOSTES KIROLBET

Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es, podeu ingressar saldo al vostre compte de dues maneres: Premis: Podeu carregar el premi de les apostes realitzades al terminal al vostre compte de apuestas.kirolbet.es

Punts d'aposta més propers
Si sou usuari registrat a apuestas.kirolbet.es, i voleu fer un ingrés mitjançant transferència bancària, podeu fer-ho a través de la vostra entitat bancària física o mitjançant banca en línia. Podeu transferir l'import que desitgeu (màxim 10.000,00 €) a qualsevol dels comptes bancaris que us facilitem en l'apartat de transferències.

Recordeu que al concepte o al remitent de la transacció hi hau d'indicar el DNI/NIE.
Si ets usuari registrat a apuestas.kirolbet.es podràs realitzar el teu ingrés de manera àgil i amb total seguretat des del teu telèfon mòbil.

Introdueix el teu número de telèfon juntament amb l’import que desitges ingressar i rebràs un SMS amb una clau per confirmar el pagament. Rebràs la confirmació del pagament de manera immediata.

Consulta a l’app del teu banc si tens l’opció de Bizum habilitada.
Retirades
Targeta bancària Mín.: 20,00 € - Màx.: 10.000,00 € Tramitació màx. 24 hores - Sense comission
Transferència bancària Mín.: 0,00 € - Màx.: 10.000,00 € Tramitació màx. 72 h lab. - Sense comissió
Targeta KIROLBET Mín.: 0,00 € - Màx.: 600,00 € Tramitació immediata - Comissió 0,00 €
En efectiu, Hal-Cash Mín.: 20,00 € - Màx.: 600,00 € Tramitació màx. 48 h lab. - Comissió 0,00 €

Accedeix a l’apartat “El meu compte > Retirades”, selecciona l’opció de targeta bancària, introdueix el saldo a retirar, les dades de la targeta de crèdit, la contrasenya del teu compte apuestas.kirolbet.es, i selecciona “Retirar” per validar l’operació.

La retirada s’acreditarà en la teva targeta bancària en un termini de 2 a 5 dies laborables.

Per motius de seguretat, en la primera sol·licitud de retirades apuestas.kirolbet.es et sol·licitarà l’enviament de documentació per verificar la teva identitat, alhora que es reserva la possibilitat de sol·licitar més documentació per certificar que la identitat de l’usuari i el seu compte bancari coincideixen amb els documents identificatius enviats.
Accediu a l'apartat "Retirades" a "El meu compte", seleccioneu l'opció de transferència bancària i introduïu el saldo per transferir, al costat del vostre número de compte bancari i la contrasenya del compte apuestas.kirolbet.es, per validar l'operació.

Les retirades s'acreditaran al vostre compte bancari en un termini aproximat de 72 hores laborals (de dilluns a divendres) des del moment en què la retirada ha estat processada per les entitats bancàries.

Per raons de seguretat, a la primera sol·licitud de retirada apuestas.kirolbet.es us sol·licitarà l'enviament de documentació per verificar la vostra identitat, alhora que es reserva la possibilitat de sol·licitar més documentació per acreditar que la identitat de l'usuari i el seu compte bancari coincideixen amb els documents d'identitat enviats.
TERMINAL D'APOSTES KIROLBET

Si sou un usuari registrat de KIROLBET, podeu fer ús del vostre saldo a apuestas.kirolbet.es per apostar a qualsevol dels nostres terminals d'aposta. Per realitzar aquesta operació per primera vegada, heu d'anar a un dels nostres locals d'aposta, on, després de presentar el vostre DNI/NIE i verificar la vostra identitat, us facilitarem una targeta KIROLBET amb la qual podreu operar en els nostres punts d'aposta amb el saldo del vostre compte apuestas.kirolbet.es

Punts d'aposta més propers

XARXA DE CAIXERS KIROLBET

Si sou un usuari registrat de apuestas.kirolbet.es, podeu fer retirades de saldo a la nostra xarxa de caixers. Per realitzar aquesta operació per primera vegada, heu d'anar a un dels nostres locals d'apostes, on, després de presentar el vostre DNI/NIE i verificar la vostra identitat, us facilitarem una targeta KIROLBET amb la qual podreu operar en els nostres punts d'aposta amb el saldo del vostre compte apuestas.kirolbet.es

Caixers KIROLBET més propers.
  1. Introduïu la quantitat que voleu transferir
  2. Rebreu un SMS amb una clau
  3. Retireu en efectiu als caixers automàtics
Apropeu-vos al caixer més proper Bankinter, Cajamar, ABANCA, EVO Banco, Euro Automatic Cash, Laboral Kutxa