;

ANAR A VERSIÓ MÓBIL

Prohibido menores de 18 años
Servei d'atenció al client

apuestas.kirolbet.es opera a Espanya sota les corresponents llicències atorgades per la Direcció General d'Ordenació del Joc

Ingressos

i

Targeta bancària

segura, immediata i sense comissions.

tarjetas_max

Targeta bancària

Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es i sou titular d'una targeta Visa, Visa Electron, Maestro o Mastercard, podreu fer el vostre ingrés de manera àgil i amb total seguretat, i disposar del vostre saldo de manera immediata.

Entreu a apuestas.kirolbet.es amb el vostre nom d'usuari i contrasenya, accediu a l'apartat "El meu compte", i a "Ingressos" ompliu les dades amb la quantitat que voleu transferir al vostre compte.

Un cop confirmeu la validesa d'aquestes dades, introduïu els detalls que se us demanen a la passarel·la de pagament, i el vostre dipòsit quedarà reflectit de manera instantània al vostre compte apuestas.kirolbet.es. tarjetas

i

Targeta KIROLBET

  • Transferiu el vostre saldo de la targeta al vostre compte.
  • Carregueu fons al compte web amb els vostres bitllets premiats o en efectiu.

Targeta KIROLBET

Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es i teniu una targeta KIROLBET, podeu fer un traspàs per l'import que vulgueu des del vostre compte web a la vostra targeta i disposar-ne a l'instant.

Seleccioneu "Transferència des de la targeta KIROLBET", a l'apartat d'ingressos, a "El meu compte" i introduïu el número de targeta i el PIN. A continuació, us detallem el saldo disponible perquè indiqueu l'import pel qual voleu fer el traspàs. Confirmeu-ho, i disposareu del vostre saldo al moment.

Màquines d'apostes

TERMINAL D'APOSTES KIROLBET

Si sou un usuari registrat a apuestas.kirolbet.es, podeu ingressar saldo al vostre compte de dues maneres: Premis: Podeu carregar el premi de les apostes realitzades al terminal al vostre compte de apuestas.kirolbet.es

Punts d'aposta més propers

i

Transferència bancària

Transferiu fons del vostre compte bancari al vostre compte.

Transferència bancària

Si sou usuari registrat a apuestas.kirolbet.es, i voleu fer un ingrés mitjançant transferència bancària, podeu fer-ho a través de la vostra entitat bancària física o mitjançant banca en línia. Podeu transferir l'import que desitgeu (màxim 1.000 €) a qualsevol dels comptes bancaris que us facilitem en l'apartat de transferències.

Recordeu que al concepte o al remitent de la transacció hi hau d'indicar el DNI/NIE.

Retirades

i

Transferència bancària

sense comissions. El vostre saldo web al vostre compte bancari.

Transferència bancària

Accediu a l'apartat "Retirades" a "El meu compte", seleccioneu l'opció de transferència bancària i introduïu el saldo per transferir, al costat del vostre número de compte bancari i la contrasenya del compte apuestas.kirolbet.es, per validar l'operació.

Les retirades s'acreditaran al vostre compte bancari en un termini aproximat de 72 hores laborals (de dilluns a divendres) des del moment en què la retirada ha estat processada per les entitats bancàries.

Per raons de seguretat, a la primera sol·licitud de retirada apuestas.kirolbet.es us sol·licitarà l'enviament de documentació per verificar la vostra identitat, alhora que es reserva la possibilitat de sol·licitar més documentació per acreditar que la identitat de l'usuari i el seu compte bancari coincideixen amb els documents d'identitat enviats.

i

Targeta KIROLBET

Disposeu del vostre saldo web a les nostres màquines d'apostes.

  • Cobra en efectiu a la xarxa de caixers KIROLBET
  • Juga amb les nostres màquines d'apostes
Punts d'aposta més propers

Targeta KIROLBET

Màquines d'apostes

TERMINAL D'APOSTES KIROLBET

Si sou un usuari registrat de KIROLBET, podeu fer ús del vostre saldo a apuestas.kirolbet.es per apostar a qualsevol dels nostres terminals d'aposta. Per realitzar aquesta operació per primera vegada, heu d'anar a un dels nostres locals d'aposta, on, després de presentar el vostre DNI/NIE i verificar la vostra identitat, us facilitarem una targeta KIROLBET amb la qual podreu operar en els nostres punts d'aposta amb el saldo del vostre compte apuestas.kirolbet.es

Punts d'aposta més propers

Caixers KIROLBET

XARXA DE CAIXERS KIROLBET

Si sou un usuari registrat de apuestas.kirolbet.es, podeu fer retirades de saldo a la nostra xarxa de caixers. Per realitzar aquesta operació per primera vegada, heu d'anar a un dels nostres locals d'apostes, on, després de presentar el vostre DNI/NIE i verificar la vostra identitat, us facilitarem una targeta KIROLBET amb la qual podreu operar en els nostres punts d'aposta amb el saldo del vostre compte apuestas.kirolbet.es

Caixers KIROLBET més propers.

i

En efectiu, Caixers automàtics

Més de 1.000 punts de cobrament, sense comissions.

Caixers més propers

HalCash

Introduïu la quantitat que voleu transferir

Rebreu un SMS amb una clau

Retireu en efectiu als caixers automàtics